| Forum Home > Televizija > KLJUCEVI ZA SATELITSKU, DIGI KEY, THOR, GLOBO, SATELIT, KODOVI ZA DIGI, EUTELSAT, ATLANTIC BIRD, DREAMBOX, SIRIUS, CARD, NAGRA, NAGRAVISION2 | ||
|---|---|---|
|
semsudin celebic Member Posts: 3 |
mozeli mi netko pomoci oko tkljucavanja premiere na astri | |
|
-- :lol:haha
| ||
|
pliz | |
|
| ||
![]() aco Member Posts: 1 |
ovi kljucevi nisu tacni ima li ko novi kljuc za thor hitno mi je | |
| ||
|
00: 88ed602708f46bb7 8066396e78a98596 | |
|
| ||
![]() Emir Member Posts: 1 |
meni se čini da ovaj kuljuč neradi ili sam ja nešto pogrešio.... ima li iko druge ključeve | |
| ||
|
webagent Member Posts: 76 |
Kljuc je isparava i radi pogledaj dobro jesil unio kakao treba, sinoc je promijenjen i kljuc 00 i 01, kljuceve imas na pocetku ovog foruma ne na postovima | |
--
| ||
![]() mehma Member Posts: 1 |
ima li neko da mi objasni kako se unose ključevi za digi tv postupak imam quadro 9100 ubacio sam neki novi sw iključeve i našao sam thor i kanale sad bi trebao valjda ažurirat ključeve znam da je kodirano u nagravision sistemu ili tako nesto muči me sto ja imam malo polja za upisat novi key imam samo 8 agdje ide ovo ostalo ili sam u totalnoj zabludi HVALA | |
| ||
|
webagent Member Posts: 76 |
1. Downloadajte najnoviji JsEdit (u trenutku ovog pisanja najnoviji je verzija 1.8 ) 2. Downloadajte najnoviji SW ( za sada 12.69.1) 3. Ubacite SW pomocu JsEdita kao sto bi i prije normalno ubacili i pricekajte da se ubacivanje SW normalno odvrti do kraja (znaci bez ikakvih gasenja recivera za vrijeme ubacivanja novog SW) 4. Onda downloadajte sa croteama najnoviji Softcam file u kojem se nalazi " Softcam.key for Triple Dragon.key " 5. Pokrenite JsEdit kliknite na tab SERIAL oznacite DATA i kliknite na write. 6. Nadjite Vas Softcam key for triple dragon i klik na njega i na open. 7. Ako je kljuc ispravan jer JsEdit prilikom ubacivanja kljuceva provjeri prvo file.U prozoru od JsEdita bi trebala ispisati poruka:
>0 row not imported >>> WORKING IN VERSION 1269 MODE << Ready : unplug and plug main power
Onda Vi lijepo iskljucite i ukljucite reciver otpozadi i upload kljuceva u Vas reciver krece. Postupak je gotov za 5 - 10 sekundi MAX
i to je to. U slucaju ako u prozorcicu od JsEdita NE pise >>> WORKING IN VERSION 1269 MODE << onda kljucevi vjerojatno nece biti ubaceni. | |
--
| ||